Stiller ut på Britannia

Turid Mathiesen Kvålsvoll opplever suksess som kunstner. Singsås-damen som maler store verk hjemme i eget atelier på Heimdal er for tiden aktuell med utstilling på Britannia Hotell i Trondheim. Britannia, som er et av landets mest velrenommerte, stengte ned da regjeringen kom med de siste restriksjonene på nyåret, men skal etter planen åpne igjen den 20.januar. Da med flere av Turids verk på plass.

Denne uken starter vaksineringen mot Covid-19 opp også i Midtre Gauldal. Det første sprøytestikket skal etter planen settes på onsdag, og det er beboerne på sykehjemmet som får de første dosene. Denne uken kan du også lese at fjoråret ble et godt år for barnefødsler i Midtre Gauldal. Kommunen er i en positiv trend og antall barnefødsler har vært stigende de siste årene.

Otto Ulseth har på oppdrag fra nettavisen Nidaros rangert de 1000 beste utøverne i Trøndersk idrett gjennom tidene. Øverst på pallen havner Marit Bjørgen. – Makan til dame har vi aldri hatt, sier den rutinerte sportskommentatoren

I årets første avis får du også et tilbakeblikk på noen av fjorårets viktigste saker. I et år mye preget av pandemi er det mange positive saker å se tilbake på.

Gauldalsposten ønsker alle leserne et godt nyttår!