Høytidelig skolestart

Forventningsfulle barn og unge møtte opp i skolegården da skolene startet opp igjen etter ferien. På Budal skole, som er den minste av skolene i kommunen, startet 7 nye 1.klassinger på mandag, på Støren 32, i Soknedal 18 og Singsås 10.

Apotek 1 på Støren merker stor pågang for å kjøpe seg munnbind, og har fortsatt gode mengder på lager. Munnbind blir mer og mer tema i kampen mot koronaviruset og innbyggerne i Midtre Gauldal ser positivt på å bruke det der det er behov.

Terrengløpet Hundåskarven rundt ble arrangert i Nekjådalen sist helg. Ketil Stene avgjorde terrengløpet på den siste vegstrekningen og vant foran Odd Egil Brobakk.

Kor og kulturlivet i kommunen begynner å røre på seg etter ferien.Rognes songlag vil i likhet med Haltdalen mannskor og Singsås damekor benytte Kotsøy samfunnshus som øvingslokale i høst og vinter. Selv om konserter og større forsamlinger er i det blå er det viktig å komme i gang med øvingene. – Dette er en del av livet vårt, sier Inger Marie Fjeseth i Rognes Songlag