100 år med idrett

Singsås Idrettslag fyller 100 år i år. Feiringen har ikke blitt helt som forventet på grunn av pandemien. Men nå har et historisk jubileumshefte blitt klart, helt på tampen av jubileumsåret.

Denne uken kan du også lese om følgende saker i Gauldalsposten:

Det er registrert ett nytt tilfelle av korona i Midtre Gauldal. Vedkommende testet positivt på Værnes etter hjemkomst fra rødt land og sitter i isolasjon. Det skal ikke være fare for ytterligere spredning. Soknas gutter 14 og 16 år har begge blitt seriemestere i år. Trenerne roser treningsviljen til guttene og mener noe av årsaken til suksessen er felles treninger som har ført til at spillerne har tatt store steg i år. Det har blitt arrangert skogdag for ungdomsskole- og videregåendeelever i Rogstadmarka på Støren. Rundt 80 elever fra fem forskjellige skoler deltok på arrangementet som har til hensikt å rekruttere inn til skogyrket. Svaret fra Knut Arild Hareide i forbindelse med bomstasjonen i Soknedal og mye annet kan du også lese denne uken i Gauldalsposten.

Er du en av dem i Midtre Gauldal som har fått ny veiadresse i det siste? Gi oss beskjed på telefon 928 08 222 eller post@gposten.no